om evergreen management

Evergreen Management ble grunnlagt i 2020. Navnet valgte vi fordi det gjenspeiler filosofien vår om å drive eiendomsutvikling og forvaltning på en bærekraftig måte. Vi mener nemlig at økonomiske og økologiske krefter ikke trenger å kjempe mot hverandre – men heller jobbe sammen. De beste løsningene er de som tjener deg som kunde og oss som samfunn på samme tid.

Juan David Myrann

Founder & CEO

David har jobbet med eiendom i Norge i siden 2005. Og med grader fra European University i Barcelona og the Sir John Cass Business School i London i bagasjen, er han godt rustet for de fleste oppdrag.  Han brenner for å gjøre de gode investeringene som står seg over tid. I tillegg er han opptatt av å bygge selskaper som ikke bare gir utbytte til eierne, men som også er et godt sted å jobbe for de ansatte.

Linda Sørby

Community manager

Linda er Community manager og utleiesjef for Evergreen med erfaring fra eiendomsutvikling. Linda håndterer våre eiendommer fra tidlig planleggingsfase til full drift. Hun er en strategisk tenker og sørger alltid for at vi leverer et overlegent produkt.

Kontakt og Informasjon

Hvis du har spørsmål om Coliving prosjektet vårt, eller er en byggeier som deler vår filosofi om å drive eiendomsutvikling og forvaltning på en bærekraftig måte, book et videomøte med oss her.

Adresse: Storgata 37 NO- 0182 Oslo, Norway