om evergreen management

Evergreen Management ble grunnlagt i 2020. Navnet valgte vi fordi det gjenspeiler filosofien vår om å drive eiendomsutvikling og forvaltning på en bærekraftig måte. Vi mener nemlig at økonomiske og økologiske krefter ikke trenger å kjempe mot hverandre – men heller jobbe sammen. De beste løsningene er de som tjener deg som kunde og oss som samfunn på samme tid.

Juan David Myrann

Founder & Chairman of the Board

David har jobbet med eiendom i Norge i siden 2005. Og med grader fra European University i Barcelona og the Sir John Cass Business School i London i bagasjen, er han godt rustet for de fleste oppdrag.  Han brenner for å gjøre de gode investeringene som står seg over tid. I tillegg er han opptatt av å bygge selskaper som ikke bare gir utbytte til eierne, men som også er et godt sted å jobbe for de ansatte.

Ole Edvard Tangerås

Chief Executive Officer
Edvard har lang erfaring som offiser i Forsvaret, både på teknisk og operasjonelt nivå. Han har også erfaring innen HR-ledelse.  Han tror på enkle prosesser og tydelig mål – og jobber bestandig for å gjennomføre prosjektet til det beste for alle involverte.

Kontakt og Informasjon

Hvis du har spørsmål om Co-Living prosjektet vårt, eller er en byggeier som deler vår filosofi om å drive eiendomsutvikling og forvaltning på en bærekraftig måte, book et videomøte med oss her.

Adresse: Holtegata 26 NO- 0355 Oslo, Norway